Lopp 8 - 2640m volt

Mitt drag i omgången är 5 Barolo Gene. Detta är en individ som besitter hög grundkapacitet men som efter en spolierad treårssäsong numera finns hos hemmatränaren Roger Nilsson. För honom har Barolo Gene segrat i sex av sina elva starter och sett till vad hästen kan så står han fortsatt billigt inne i klassen. Barolo Gene har nu fått två lopp i kroppen efter sitt uppehåll och Roger Nilsson själv är tydlig att han maxat sina hästar inför denna V75-omgången på hemmaplan. Vi kan därmed räkna med att Barolo Gene kommer i full form och dessutom kryddas allt med att Örjan Kihlström sitter i vagnen för första gången. Jag är inne på att han bara kommer vara bäst idag och väljer att spika till 20% i ett annars öppet lopp. När vi även får 4,25 på att man vinner så kommer jag även spela vinnare.

Motbud
13 Albert Zonett är en häst jag gillar och som jag spikat med framgång tidigare. Han är en individ som trivs över lång distans och för tre starter sedan vann han just över 2640m på V75. För två starter sedan var man ute i Orebro Int'l, då blev det dödens efter ett offensivt upplägg och att det blev trötta ben tillslut är inget att säga om. Senaste insatsen har dock skapat frågetecken kring formen, då fick han återigen ett tufft lopp och säckade ihop och föll igenom fältet tillslut. Men skulle Albert Zonett vara i normalt slag nu är han sett till kunnande och kapacitet en given utmanare till min spik.

Nämner även Roger Nilssons andra häst 4 Mellby Illusion. Detta är en individ som under sin fyraårings säsong mötte de bästa i kullen. Han visade högt kunnande hos Timo Nurmos och har nu kommit tillbaka efter skada på ett tilltalande sätt. Nu står man 20m före Holy Moses Mearas som man senast stod samma start som och dessutom blir det barfota runt om vilket är spännande. Addera därtill Mats E Djuse i vagnen. Till 9% är detta skrällen vid gardering på V75

5 Barolo Gene
Lopp 8 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 4,25
Bolag: Bet265

This is the stats tab
This is the post tip