Lopp 8 - 2140m Volt

1 Lady Beluga har hittat en bra uppgift här och även om hon kanske är väl stor favorit i skrivande stund väljer jag att spika. Det är en häst som verkar bli bättre och bättre för varje start och hon har redan hunnit med att inkassera sex segrar under året. Spår ett i volten är optimalt och även om Jepsson brukar vara bra på att pricka rätt i volten tror jag att Lövgren klarar hålla ut 6 Garca från start och från ledningen tror jag inte att hon förlorar det här loppet. Skulle Lövgren misslyckas med att hålla upp ledningen öppnar det såklart upp loppet men med tanke på att jag tror att Lady Beluga kommer till spets så väljer jag att spika i skrivande stund, men det är inte omöjligt att det kan ändras innan spelstopp eftersom det finns några ekipage som rensar bra bakom.

6 Garca har varit betrodd inom v75 och har ett högt kunnande. Hon är snabb från start och Carl-Johan Jepson är kanske den främsta kusken vi har när det gäller att komma iväg bra i voltstart. Skulle Jepsson lyckas att ta sig till ledningen från sitt springspår blir Garca mycket svårslagen. Annars borde det var en bra chans för Jepson att hitta ner i ledarryggen och hon kommer säkerligen att få en bra resa i loppet. Min främsta utmanare till favoriten.

4 Eight Hour har kapacitet för att blanda sig i segerstriden och hon känns såväl snabb som stark. Det är oklart vart hon hamnar från det här läget med spår fyra i volten men skulle det bli lite körning inledningsvis kan hon definitivt utmana över upploppet.

5 Begum Kronos var inte långt ifrån att kvala in till Drottning Silvias Pokal och när hon får det att fungera fullt ut i lopp är hon förmodligen en av hästarna med högst kunnande i det här fältet. För den som garderar är det en given markering till i skrivande stund låg spelprocent. När vi dessutom får 3,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Begum Kronos
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip