Lopp 8 - 2140m auto

5 Excuse Me galopperade redan innan bilen släppte fältet senast och tappade mycket mark, men hon visade dock i upphämtningen att formen sitter där. Hon tål att göra en hel del jobb själv under vägen. För två starter sedan vann man från dödens på ett bra sätt. I en öppen avdelning är detta mitt första streck. När jag får 2,15 på att man placerar sig topp-3 i lopept så spelar jag.

6 Aurora Show fick ett omöjligt lopp senast och den prestationen är inget att säg om och har nu till kvällens start fått lite återhämtning. Kunnande finns och att det ikväll är autostart ses som ett plus. Det är anmält amerikansk vagn precis som vid segern för tre starter sedan skulle det lösa sig med positionerna under loppet ikväll är hon ett givet segerbud.

Skrällen är 4 Baltimora Spav som visade i den senaste starten att formen är god. Hon avslutade då vasst och ska från ett bra läge i ett öppet lopp inte nonchaleras. Kommer kunna sitta bra på det direkt ifrån start och till 3% är hon en skräll jag gärna betalar för i omgången.

Nämner även 3 Valeria Wareco är kvick iväg från start och den som troligen tar hand om ledningen initialt. Hon har visserligen inte startat på ett tag men är hon väl förberedd inför loppet skulle det vara spännande att se om man provar att köra i ledningen ikväll.

10 Kattis J.Boko är ett fyraårigt sto som kanske trivs som bäst när hon får var med i den främre träffen. Men kunnande besitter hon och ikväll möter hon hästar som Kattis J.Boko står sig bra mot. Löser det sig bara från bricka tio med positionerna kommer hon vara med och utmana om segern ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

5 Excuse Me
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip