Lopp 8 - 2140m auto

5 Kabor Boko låter man uppåt kring från stallet på förhand. Man menar på att hon tränar bra hemma på gården och kommer nu med lopp i kroppen. Senast var det första gången barfota runt om och Kabor Boko avslutade då på ett bra sätt. Idag blir det samma balans, men man ska även troligtvis testa rycktussar för första gången vilket är intressant. I ett öppet lopp på förhand blir Kabor Boko en spännande förstahäst till 5%. När vi även får 3,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

8 Hattusa håller Ulf Stenströmer högt. Han menar även på att det var segern som rök i och med galoppen senast. Hattusa såg formstark ut den aktuella tävlingsdagen och Stenströmer har inte hittat några fel på henne efter senaste starten. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men Hattusa kan öppna rappt om man väljer att skicka iväg henne och även om hon är beroende av lite klaff längs vägen idag så är kapaciteten hög. Det aviseras även lite ändringar på utrustningen inför idag som låter spännande. Ska med vid gardering.

12 Darlington Fame svarade för en härlig avslutning för tre starter sedan på Axevalla och plockade då ner Hobart den sista biten. Dock har det efter den segern blivit två raka galopper vilket gjort att Darlington Fame inte är helt att lita på. Men skulle hon gå felfritt idag finns kunnande och fart för att segerstrida. Men man är samtidigt beroende av tempo på loppet från bricka tolv.

1 Nikita Vrijthout har ett spännande utgångsläge idag. Senast satt hon långt ner i kön och fick dessutom i en dålig rygg att gå i när attacken skulle sättas in. Men hon visade att formen fanns där och intrycksmässigt var insatsen positiv. Nikita Vrijthout är kvick iväg från start och hon är den troliga ledaren av loppet här. Väl i den positionen kommer hon bli tuff för övriga att plocka ner. Distansen är dock ett frågetecken då hennes segrarna är tagna över 1640m.

5 Kabor Boko
Lopp 8 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip