Lopp 8 - 2140m Auto

6 Cornerstone blir min första spik i omgången. Senast fungerade han inte och han galopperade dubbelt och gången innan dess blev han alldeles för het från ledningen och lyckades inte hålla undan över 2640m och fick se sig slagen av Ruger den sista biten. Ruger är en mycket kapabel häst för klassen och jag väljer att blunda lite för den senaste insatsen för jag tycker att det är den hästen i loppet som har klart högst potential. Han är dessutom snabb från start och har goda möjligheter att nå ledningen och när han inte ens är favorit i skrivande stund tycker jag det är en självklarhet att lämna honom ensam på kupongen.

2 Bakerman var inget extra i årsdebuten men kommer säkerligen att han gått framåt med det loppet i kroppen och vara bättre nu. Han är hygglig ut från start och det finns en liten möjlighet att han kan hålla ut Cornerstone från start och då ökar hans möjligheter men jag tror som sagt att det blir svårt och då är han bara en av flera i loppet.

Men mitt singelspel landar på 5 Kathrine S.H. Jag tycker hon är spännande ikväll. Hon har gått bra tider för sammanhanget och fick välförtjänt inkassera sin första seger i årets sista start under fjolåret. Nu är det debut för Markus B Svedberg som är en skicklig tränare och att det blir barfota runt om för första gången känns mycket spännande på en häst med Love You som morfar. När vi får 2,75 på att hon placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

5 Kathrine S.H
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip