Lopp 8 - 2100m Auto

7 Rajah Knight inleda karriären på ett lysande sätt med två raka segrar och intrycket var väldigt fint. I sin tredje start var hästen inte alls att känna igen och var slagen tidigt och slutade sexa i ett lopp där han var väldigt stor favorit. Nu har han pustat ut några månader och kommer säkert att vara bättre nu igen och om han fungerar fullt ut är det såklart en bra chans att vinna loppet. Jag tycker ändå han är väl hårt spelad och vill betala för ytterligare två hästar som är roliga drag bakom.

5 Therion är just nu väldigt borttappad på spelet och man ska inte luras av att hästen ännu inte har vunnit lopp och det har varit mycket stolpe ut för hästen. Han var förvisso klart sämre senast men vi hoppas att han bara hade en sämre dag och tar betalt den här gången i stället när han är mer eller mindre ospelad. Jag tror att han spetsar initialt och därifrån kan kusken välja själv om han vill testa i ledningen eller släppa till favoriten. När man får 2,10 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

10 Sultan Norrgård har inte läget till sin fördel och han kan inte utnyttja sin starsnabbhet den här gången men det intryck som hästen visade näst senast i en rysligt snabb avslutning kan jag inte släppa och trots sitt bakspår ska han räknas. Skulle det dessutom bli lite körning mellan 5 och 7 blir han sylvass över upploppet.

5 Therion
Lopp 8 - Örebro
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip