Lopp 8 - 2140m Volt

5 Trumpie får tipset med två lopp i kroppen i sin nya regi. Han vann direkt i debuten för Wäjersten men senast fick han se sig besegrad av en formstark Krakas i ett lopp över kort distans. Han har öppnat bra i voltstart tidigare och med bara två hästar i den främre volten borde han kunna få kontakt med den duon tidigt. När vi får 3,25 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

2 Open Sky inledde karriären lovande och radade upp segrar men han avslutade fjolåret med tre raka galopper och fick det inte att stämma fullt ut. Han gjorde comeback på V75 på Momarken tidigare i vår och var klart godkänd som femma men han har varit struken därefter och formen är ett litet frågetecken. Om han går iväg felfritt så sitter han i ledningen omgående och vid sunda vätskor bör han kunna utmana.

3 Ellis Pride har visat form i vinter och följde upp V75-vinsten på Bergsåker i februari med en andraplats bakom Borups Tornado i en klass 1-final under mars månad efter en mycket snabb avslutning. Mycket talar för att Open Sky sitter i ledningen med Trumpie utvändigt om denne och Ellis Pride kan få loppet där bakom.

5 Trumpie
Lopp 8 - Östersund
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip