Lopp 8 - 1640m auto
5 Nina Ginto har gjort det bra i flera starter den senaste tiden. Det har dock inte blivit någon seger men motståndet har varit tufft. Hon har verkligen gjort sig förtjänt av att få sätta nosen först över linjen och skulle det bara klaffa lite med positionerna i dagens lopp kommer hon bli tuff att stå emot över upploppet.

1 Woodbury Wine är en annan spännande individ i loppet. Hon ska tävla med amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Woodbury Wine kommer dessutom med en stigande formkurva och oavsett om det blir ledningen eller inte från start så är Woodbury Wine garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt.

6 Green Mamba är en individ jag följt en längre tid. Senast provade hon Stoeliten och gick då i mål med sparade krafter på mersmakande sätt. För tre starter sedan imponerade Green Mamba vid sin seger från spets. Hon är allround och när vi får 1,80 på att hon placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 4 Tour Eiffel som kommer med toppform och bör kunna få ett passande lopp från sitt utgångsläge. Vid gardering kan han bli dyr att nonchalera idag.

Lopp 8 - Åby
6 Green Mamba
Spel: Plats
Odds: 1,80
bet365

This is the stats tab
This is the post tip