Lopp 8 - 2140m volt

Mitt drag i loppet är 7 Berra Steel som visserligen inte vunnit på ett tag men har istället tampats i tuffa lopp. Detta är en individ med bra kapacitet för klassen och satte nosen först över linjen sju gånger under 2021. Skulle Daniel Wäjersten få igång sin travare på nytt ska han ha en bra segerchans i ett lopp som detta. När han just nu endast är streckad på 7% så känns han väldigt tidig i min bok. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp tre i loppet så spelar jag.

2 Underbarosåfin kommer med bra form till kvällens start. Senast vann han enkelt från ledningen och med endast två ekipage på startvolten ikväll ligger vägen öppen för ledningen på nytt. Väl i den positionen kommer sen Underbarosåfin vara hästen att slå för övriga. Leder länge.

Vill även framhålla 8 Don’t be Weak som vi ofta fått bekanta oss med på lördagarna under V75. Detta är en bra häst i grunden och som är betydligt bättre än vad resultatraden skvallrar om. Ikväll är motståndet överkomligt och med springspår på 20m tillägg talar mycket för att Don’t be Weak kommer kunna få ett passande lopp här ikväll.

7 Berra Steel
Lopp 8 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip