Lopp 8 - 2140m Auto
Vi klämmer in ett uttagningslopp till Derbystoet efter halva omgången och det känns relativt öppet även om några hästar sticker ut på förhand.

7 Chablis Ribb imponerade stort i ett uttagningslopp till Stochampionat men i finalen blev det alldeles för tufft efter en snabb öppning och bra tempo under vägen och det blev stumma ben till slut. Nu väntar nästa uppgift för Chablis Ribb och som jag läser loppet kommer hon att spetsa trots sitt spår långt ut på vingen och då tycker jag det är hästen att slå. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

4 Caramelle T.T är svår att inte tycka om och hon vann på ett rejält sätt i genrepet inför det här loppet. Det finns inga garantier att hon kommer att sköta sig men med senaste insatsen på näthinnan är hon mycket tidig på min kupong. Örjan Kihlström upp.

5 Hall of Am var en av favoriterna till att vinna Stochampionat men hon blev för het där framme och kunde inte hushålla med sina krafter hela vägen och hon var slagen tidigt över upploppet. Han kan öppna snabbt från start men jag tror inte man kan ta emot Chablis Ribb från början och man vill kanske ge henne ett rygglopp nu med tanke på att hon blev het senast.

3 Sayonara var även hon med stochampionatet och gjorde det klart bra som sexa men jag hade kanske hoppats att hon skulle ha lite mer krafter över upploppet eftersom hon fick en relativt bra resa. Hon är ändå given på kupongen och hävdar sig normalt här.

6 Keira De Veluwe kan mycket mer än vad raden antyder och hon har gjort bort sig med galopp allt för många gånger. Kapacitetsmässigt tror jag att hon matchar dessa och även om hon måste höja sig kan det vara ett tänkbart skrällbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Chablis Ribb
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip