Lopp 8 - 1640m Auto

4 M.T Reed har ännu inte vunnit lopp men han är under stark utveckling och tog fina kliv under fjolåret. I sin senaste start satt han fast med gott om krafter kvar över mål i E3-revanschen och det här motståndet känns klart överkomligt. Det är årsdebut nu men det har inte varit någon längre vila och han låter väldigt väl förberedd inför den här starten.

7 Go For Manny är fortsatt segerlös efter tio starter men han har varit ute i tuffa sällskap och var positiv som trea bakom Hankypanky Redbank och Episode Nine senast. Han är snabb från start och trots ett spår långt ut på vingen håller jag honom som knapp spetsfavorit. Kommer han till ledningen tror jag han säljer sig dyrt över den korta distansen. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 Current Leader känns klart på gång nu och står på tur för en seger. Han är ganska snabb från start och skulle han lyckas hålla upp ledningen från sitt innerspår är det hästen att besegra. Jag är ändå inne på att han blir över från start och då måste han förlita sig på tur under vägen.

9 Önas Power har förmodligen högst potential i fältet och han var bra som tvåa bakom Ruger senast. Han är kraftigt missgynnad av utgångsläget och den korta distansen men det finns flera ekipage där framme som låter sugna på att gasa och med ett högt tempo kan hans styrka bli avgörande.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Go For Manny
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip