Lopp 8 - 2140m volt

Min idé i loppet är 7 Holdfast Am som ser ut att bli väldigt lite spelad i loppet. Jag har vairt inne på honom tidigare och i min bok står man på tur för seger. Han tränas av Markus B Svedberg som har en väldigt fin form på stallet vilket också brukar smitta av sig på andra hästar. Holdfast Am har även fått två lopp i kroppen inför kvällen start, vilket bör innebära att hästens formkurva pekar uppåt. Han är även kvick iväg från start och från ett intressant utgångsläge med springspår så är man den troliga ledaren av loppet om kusken Andreas Lövdal prickar starten. Väl i den positionen tror jag man sen biter ifrån sig bra. Till endast 4% är detta en fräck förstahäst i min bok. När vi sen får 2,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 Goodlookin’ Pepper kommer med en färsk seger i bagaget och även två starka prestationer. Lyckas man hål upp innerspåret från start talar mycket för att man har en bra segerchans på nytt. Men som ni läste ovan är jag inte helt säker på att man kan försvara innerspåret och då ser uppgiften betydligt tuffare ut. Detta är en fyraåring som kommer med bra form och som ska räknas tidigt i loppet. Men som favorit är man ingen given föstahäst.

6 Mill Cava hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten. Man fick ett tung lopp senast och fick därmed sin fina segerrad bruten. Kan öppna okej och har även han springspår vilket ska bli intressant. Prickar kusken starten och man hittar en vettig position kan man inte nonchaleras i ett lopp som detta.

Nämner även 14 Shapes som visade fin form i den senaste starten när man stod för en mycket bra avslutning av loppet. Har ikväll ett springspår med springband vilket kan innebära en bra start och med en liknande avslutning ikväll som senast fäller man många över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Holdfast Am
Lopp 8 - Årjäng
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip