Lopp 8 - 2140m auto
Breeders' Crown för treåriga hingstar och valacker.

7 Immanuel K. är härdad från de tuffaste tuffaste årgångsloppen under året och var bland annat fyra i korta E3-finalen från positionen utvändigt om ledaren. Det var en bra prestation där Immanuel K. fick visa upp sin fina inställning. I den senaste starten fick han en omöjlig uppgift i kriterieuttagningen, han låg sist med 500m kvar och det gick inte att plocka in i en snabb avslutning. Formen är bra och kommer man bara till vettigt från start ikväll är man med och utmanar om segern. Till 5,25 som Vinnare testar jag även ett spel.

4 Global Concept var obesegrad i fem raka starter inför senast, då fick man ge sig mot två smygköra konkurrenter. Men prestationen i sig var mer än godkänd då Global Concept tvingades göra jobbet utvändigt om ledaren. Han avslutade ändå vasst via 11,5 sista 800m. Ikväll är motståndet återigen tufft men med en liknande prestation som senast kombinerat med ett något mer gynnsamt upplägg så ska segerchansen vara god på nytt.

Framhåller även 8 Mellby Joker som duger bra sett till kapacitet men som ikväll fått ett tufft utgångsläge. Behöver såklart en del tur härifrån men skulle det lösa sig någorlunda har han hårdhet för att plocka ner många den sista biten. Hamnar dock precis utanför systemet ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Immanuel K.
Lopp 8 - Solänget
Spel: Vinnare
Odds: 5,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip