Lopp 8 - 2140m auto

4 Husse Boko kommer med en färsk seger på V75 från den senaste starte, då rundade han till synes samtliga konkurrenter enkelt i fin stil. Nu har han fått lite vila inför kvällens start men har enligt tränaren Catharina Johansson tränat på bra hela tiden. Husse Boko har även vid liknande uppehåll visat att han tävlar bra direkt. Han kan öppna bra från start är bara den för sammanhanget orutinerade kusken Gustav Johansson tuff nog att köra sin häst i ledningen så ska man ses med bra segerchans i loppet även om man också kan vinna loppet på andra sätt.

5 Vikens Fingerprint har varit nere i Frankrike och gjort det bra. Han har byggt på sig tuffhet under den perioden och blivit en “hårdare” häst. Ikväll hoppar dessutom Björn Goop upp i vagnen för första gången vilket är spännande. Är bara formen där någorlunda efter att inte startat sedan i Maj så ska man räknas tidigt i loppet.

Skrällen är 7 Speedy Face, som nu ser ut att ha hittat toppformen för sin nya tränare Wilhelm Paal. Detta är en individ som när han tävlar på topp helt klart duger emot den svenska eliten. I den senaste starten avslutade men ruskigt fort över upploppet och var en nos efter danske talangen Extreme som vi spikade igår på V75 med framgång. Speedy Face skrevs upp i boken för nästagångare efter den senaste starten och nu är det dags ikväll. Wilhelm Paal har matchat Speedy Face i tuffa sammanhang hela tiden, men nu kommer ut i en lämplig omgivning med ett långt upplopp att utnyttja ska man till endast 3% ses som ett riktigt drag i loppet. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Speedy Face
Lopp 8 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip