Lopp 9 - 2140m auto

10 Sidney Celeber är en härlig individ som besitter högt kunnande. I årsdebuten senast vann på en 1.13-tid och imponerade. Nu med lopp i kroppen lär vi knappast kunna förvänta oss en sämre prestation. Sidney Celeber har även visat tidigare att han klarar av att attackera bakifrån och även om motståndet är klart dugligt ikväll är jag inne på att Sidney Celeber är hästen att slå för övriga. Dessutom är det anmält barfota runt om vilket är ett plus. Förstahäst.

Tidig är också Björn Goops 8 Astronascente Zac som i den senaste starten troligen behövde nog loppet i kroppen. Han är van att tampas mot tufft motstånd och även om utgångsläget inte är tilltalande ikväll så vill jag ändå framhålla honom till 8%. Med lite klaff under vägen finns kunnande för att utmana om segern. När vi får 2,10 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

Kioskvältaren är 9 Porthos Race. Tränaren Åke Lindblom var uppåt inför den senaste starten på Momarken, då handlade det om V75 och dagen förstördes av en galopp. Är bara formen bibehållen tills ikväll och det stämmer lite längs vägen är detta en häst som kan slå sig in där framme. När det endast är 1% på strecken känns det givet att plocka med storskrällen vid gardering.

8 Astronascente Zac
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip