Lopp 8 - 1640m auto

Favoriten är 5 La Paradeta som är den av de betrodda hästarna som kommer med på systemet. Han har visat fin form på slutet och kommer med tre raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten vann man enkelt från ledningen efter ha fått bestämma tempot. För två starter sedan vann hon från rygg ledaren. Detta är en allround sexåring som kan vinna lopp på flera olika sätt. Ikväll blir det barfota runt om och det troliga är att man laddar från start och når man till ledningen ökar såklart segerchansen.

Men mitt spel i loppet blir att 8 Cassiopeia ska placera sig topp-3 till 2,35. Detta är en häst som tränas av Flemming Jensen och honom har vi varit inne på I V64 tipsen och ventilerat stallformen kring. Men i denna avdelningen är man inte hårt betrodd och sett till kapaciteten hästen har så ska man räknas tidigt. Kapacitetsmässigt tror jag till och med han är bäst i fältet. Men ikväll finns det såklart några parametrar som drar ner spelprocenten vilket i min bok bara ökar spelvärdet på honom. Spår åtta är såklart inte optimalt, men på pappret ser det ut som många är kvick från start och kan lägga iväg vilket skulle kunna bidra till en tuff öppning på loppet vilket gynnar Cassiopeia som i sin tur kan ta en lugn start. Han har fått tre lopp i kroppen nu och formen bör vara i antågande, dessutom växlar man upp utrustningsmässigt och det blir barfota runt om nu. Tidigt streck för mig och även singelspel.

4 Artemide Zack mötte favoriten La Paradeta i den senaste starten. Då galopperade man bort sig, men man var mer betrodd på toton än favoriten. Formen är bättre än vad resultatraden antyder och till endast 9% är spelvärdet högt i kvällens start. Det blir även barfota runt om ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Cassiopeia
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till ikväll

This is the stats tab
This is the post tip