Lopp 8 - 2140m Volt

3 Cash And Carry är en talangfull häst som inledde karriären minst sagt övertygande vid två raka segrar i överlägsen stil med gott om krafter kvar över mål. Senast blev det galopp från start men det var debut bakom bilen den gången och nu återgår man till voltstart igen vilket inte har varit några problem tidigare. Hon har dessutom tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och det här ska vara en toppchans att leda från start till mål. Det är förmodligen en sund spik i omgången men det finns en häst som ser ut att bli borttappad på spelet den här gången som jag bara inte kan lämna utanför på mitt system.

Framhåller 8 Coumba som jag bara väntar på att det ska lossna för rejält. Hon har inte stilen med sig alla gånger men när hon fungerar fullt ut har hon visat fartresurser som räcker väldigt långt här. Det blir såklart ingen lätt uppgift att ta tjugo meter på Cash And Carry men den här Readly Express-avkomman ser jag som väldigt talangfull och jag tror faktiskt att det är hästen med högst potential i fältet om bara polletten trillar ner. När hästen är spelad till singelprocent kan jag inte spela utan Coumba. När vi även får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

6 Go Peppergirl är även hon en utmanare och hon har fått ett lopp i kroppen efter vila. Insatsen senast var fullt godkänd efter att ha hamnat i trötta ryggar på vägen och hon borde vara redo för en bra insats nu. Hon lättas ytterligare i balansen och ska köra barfota runt om nu. Är hon är i samma skicka som vi segern på Åby i oktober blir hon livsfarlig. Jag får stå över henne den här gången på grund av kostnadsskäl men hon ska bli intressant att följa framöver.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Coumba
Lopp 8 - Vaggeryd
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip