Lopp 8 - 2640m Volt
1 Beauty Kronos var betrodd i Oaks-finalen under föregående säsong och har fått ett bra läge. Det är debut över lång distans nu men det är en stark och rejäl häst och det borde inte vara några bekymmer. Läget är perfekt med spår 1 i volten och det borde vara en bra chans att hålla upp ledningen. Från den positionen är det hästen att slå och med lopp i kroppen borde hon gått framåt i form. Det är några bra hästar emot och jag hade ändå velat se henne ännu bättre i årsdebuten för att lämna henne ensam på kupongen nu.

2 Myse D’erpion återvänder till svensk mark efter att ha samlat på sig hårdhet i Frankrike och det låter som att hon är väl förberedd för en bra insats direkt efter en tids träning hos Goop. Hon är både stark och snabb och det är ingen omöjlighet att hon kan ta sig till ledningen om Goop prickar bra i volten. Tidigt motbud.

3 Omega Superstar är det lite ”vinna eller försvinna” med. När hon lyckas hålla ihop aktionen ett helt lopp är det ett sto som håller hög klass och som förmodligen kan klättra en bit i klasserna om man får ordning på alla galopper. De fyra senaste loppen som hon har gått felfritt har slutat med seger (kvallopp exkluderat) men hon har samtidigt en galopp-procent på närmare 70%. Senast skötte hon sig och vann i fin stil på 13.2 över medeldistans och gör hon om den prestationen är hon med där framme.

8 Tonique söker lite efter formen men det är en häst med ett högt grundkunnande och hon var med i bland annat Drottning Silvias Pokal under fjolåret där hon slutade trea. Skulle det bli lite körning mellan hästarna på den främre volten bjuds hon in i matchen och hon brukar ha en vass avslutning med ett lopp på rulle när formen är där. Vi erbjuds 2,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet, vilket lockar. Jag spelar.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 Tonique
Lopp 8 - Lindesberg
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip