Lopp 8 - 2140m auto

Här vill jag lyfta fram 8 Zeudi AMG som debuterade för Alessandro Gocciadoro i den senaste starten. Det var men mersmakande debut, Zeudi AMG vann på bra sätt från ledningen och Örjan Kihlström som satt i vagnen behövde aldrig släppa av honom över upploppet, utan hästen höll farten hela vägen och såg spänstig ut. Ett perfekt genrep i min bok. Däremot lämnar utgångsläget en del övrigt att önska här. Men Alessandro Gocciadoro kör själv denna gången och jag räknar med ett offensivt upplägg direkt. Jag är inne på att vi kommer få se en gul kusk som sätter färg på loppet och med tanke på insatsen senast så skulle jag inte bli förvånad om han dessutom sätter nosen först över linjen idag. När vi får 2,75 på att man viner loppet så spelar jag.

En annan tidig häst är 4 Bugatti Miles. Detta är en häst med rätt inställning och som vet vart mållinjen befinner sig. Han har inlett året på bästa sätt med två raka segrar. Det som dessutom är intressant är att Örjan Kihlström valt Bugatti Miles före favoriten 2 Epimetheus här. Det väntas tempo på loppet vilket skulle gynna Bugatti Miles som lever på sina vassa avslutnign. Örjan plockar ner alla i ett överpacat lopp?

Favoriten 2 Epimetheus hade tre rak segrar på kontot inför den senaste starten på Gävle, där fick han ett tufft lopp och klarade inte att plocka ner 11 Borups Tornado över upploppet. Men insatsen var klart godkänd, klockan stannade på 08,5 sista 800m via tredjespår i slutkurvan. Nu är det täta starter vilket fungerat bra tidigare och utgångsläget är perfekt. Det är dessutom första gången med Björn Goop i vagnen vilket är spännande. Given på kupongen men som favorit vill jag gardera.

Nämner även 3 Readly Lavec som är van att tampas i tuffa sammanhang. Under förra året kvalade han bland annat in till finalen av Svenskt Travderby. Han har blivit Snabbare från start med tiden och från ett perfekt utgångsläge kommer han kunna få ett bra lopp idag. Skulle inte bli förvånad om han sitter i spets initialt. Väl i ledningen har det blivit sju seger på åtta försök. Till 11% känns spelvärdet bra.

8 Zeudi AMG
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip