Lopp 8 - 2640m auto.

9 Global Attention har alltid visat fint kunnande och han besitter en enorm styrka som passar bra över den aktuella distansen. Men nu på slutet har även femåringen utvecklat sin fart och speed, vilket gör honom till en mer komplett travhäst. I den senaste starten var intrycket bländande när man avslutade sista 800m via 10,5 och tog en överlägsen seger. Global Attention verkar precis som hela stall Westholm ha toppform för dagen och han blir min förstahäst i loppet. När fasta marknaden erbjuder 3,00 på att man vinner loppet så spelar jag.

10 Amalencius B.B. blir favorit och detta efter att haft tre raka segrar på kontot inför den senaste starten. Senast blev man trea efter fått ett tufft upplägg där man gick hårt utvändigt om ledaren utan att komma ner och man tröttnade sista biten. Detta är en fyraåring under fin och ska ses med bra segerchans i kvällens start om formen håller i sig efter den rejäla urladdningen senast.

Skrällen är 8 Sedin U.S som i den senaste starten kördes upp i vagn kort före mål och galopperade. IDag har man fått ett tufft utgångsläge men skulle skickliga Örjan Kihlström lösa uppgiften har Sedin U.S kunnande som duger för klassen. Till låg procent är man skrällen i loppet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Global Attention
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: Unibet & LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip