Lopp 8 - 2640m Auto

9 Hefner Am spikar jag på V86 med den enkla motiveringen att jag tror att det är loppets klart bästa häst. När han dessutom inte är favorit i loppet tycker jag att spiken är mycket motiverad. Visst, han har ett par galopper i raden men om han inte hade galopperat strax innan linjen senast hade han slagit en så pass bra häst som Bitcoind’ Arc. Han var dessutom väldigt fin vid segern dessförinnan och håller han sig bara i trav tror jag att han vinner den tunga vägen om det så krävs. När vi får 2,70 på att man vinner loppet så testar jag även ett spel.

Motbud
3 Humble Man har vunnit 5/9 lopp i karriären och har fyra i segrar i raden vilket alltid gör att man får mycket spel på sig av de tidiga spelarna. Nu har han inte startat på ett par månader och den där riktiga toppformen tror jag inte är där för dagen. Han kan såklart vinna loppet om han får bestämma lite där framme i ledningen men om han får Hefner Am utvändigt om sig tror jag inte han är tuff nog att hålla undan.

13 Sweet Eddie och 12 Google Sisu är dom som känns mest intressanta bakom favoritduon. Den förstnämnda skulle gynnas kraftigt av överpace eftersom han alltid har vassa avslutningar och Google Sisu trivs mycket bra i Bergsåker där han har tagit fem av karriärens nio segrar.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Hefner Am
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,70
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip