Lopp 8 - 2640m auto

9 Kaxig In är en individ som jag vet att stall Untersteiner håller högt. Han imponerade på Vaggeryd för tre starter sedan när han vann från tillägg. Från stallet meddelar man att formen ska vara fortsatt bra. Utgångsläget är bra okej. Kaxig In kommer att sitta bra på det direkt från start och distansen är ett plus. Med lite klaff längs vägen kommer Kaxig In kunna blåsa ner samtliga sista 500 ikväll. När vi får 2,75 på att han placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Tidig är också 7 Kyrie Eleison som har visat att han besitter höga toppar när han har dagen. Han är under utveckling och kan man i tärningen fortsätta utveckla travet hos Kyrie Eleison kommer han få en spännande framtid. Han kommer med två raka seger mot enklare hästar, men senast stannade klockan på 1.11 sista 500m. Nu blir det amerikansk vagn igen och även om han möter bra konkurrens ikväll är han given på min kupong.

Sista skrällen jag vill lyfta fram är 10 Excellent Diamond. Detta är en allround individ som kommer med bra form. Senast gjorde han jobbet på egen hand i loppet, men vann trots allt enkelt tillslut. Nu blir det amerikansk vagn för första gången vilket är spännande till endast 3% är han spännande ikväll.

9 Kaxig In
Lopp 8 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip