Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Aging Well vinner loppet.

Aging Well har bara gjort fem starter hittills men har vunnit tre av dessa och det verkar vara en rejäl herre som är en lillebror till Ultra Bright och han har visat stor talang som kan ta honom långt upp i klasserna. Trots att han inte är så rutinerad så tror jag att Mika Forss som kör hästen är ute efter spets här och som ensam från springspår så tror jag att så blir fallet och från den positionen så tror jag han blir svårslagen även om det handlar om årsdebut nu.

Aging Well borde inte vara ringrostig även om det kanske inte är någon absolut toppform direkt i comebacken. Jere Taulio som tränar honom tror han kan trava en 14-15 tid på distansen och skulle han göra det så tror jag det räcker till en seger här.

Aging Well kommer att tävla med skor och ett öppet huvudlag och i en svensk jänkarvagn. Hästen är lugn och borde klara
övernattning bra rapporterar man från stallet.

Den värsta motståndare i loppet anser jag vara nummer 7 Quite Special som kan få en fin smygresa här och då spurtar han vasst till slut. Senast på Vermo var banan tung och han gjorde ett bra lopp som tvåa. Det blir barfota runt om för första gången nu meddelar Antti Ojanperä.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Twice Kronos som har hunnit bli sju år nu men har bara gjort sex starter i karriären. Han är både kapabel och osäker men två gånger har han gått felfritt och båda gångerna har resulterat i enkla vinster så felfri nu så kan han utmana om en framskjuten placering här men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

6 Aging Well
Boden lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip