Dagens rek är till Mantorp lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 American Hill vinner loppet.

American Hill är inte helt att lita på för hon hade gjort bort sig med galopp i tre raka starter innan hon nu har tagit två raka segrar.

Senast så övertygade American Hill rejält när hon från bakspår klev fram utvändigt om den ledande Honor med 1500 meter kvar till mål och från den positionen så knäckte hon ledaren in i sista sväng och stack sedan undan till en överlägsen seger.

American Hill är en helsyster till självaste Campo Bahia. Hon är fortfarande relativt orutinerad men hon besitter kapacitet lite utöver det vanliga och i den låga klass hon befinner sig nu så tror jag övriga motståndare är chanslösa om hon inte gör bort sig med galopp.

Här har American Hill springspår så med en lyckad start så kan det bli tidig ledning och skulle hon nå spets smärtfritt så är mycket vunnet här men även från dödens så har hon god chans att vinna det här loppet.

Det finns en viss risk att American Hill återigen tvingas göra en del grovjobb på egen hand men om hon kan hålla ordning på benen här så tror jag hon blir svårstoppad.

Inga ändringar är aktuella för American Hill utan det blir ett öppet huvudlag och en vanlig vagn som senast, säger Conrad Lugauer.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 12 Opalis som var tapper som tvåa bakom Zaira Del Ronco från dödens i hårt tempo näst senast.

Gången efter det så satt Opalis kvar när konkurrenterna attackerade i tredjespår på slutrundan och drogs sedan bakåt av en tröttnande häst men när hon väl fick fritt så avslutade hon positivt och räddade fjärdepriset bakom vinnande Bear Victory så kan Kim Eriksson som kör hästen nu få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 14 Die Kaiserin som kommer till den här starten med två raka segrar.

Die Kaiserin kan öppna hyggligt men riskerar ändå att hamna på vingel här fast om hon kan få gå med i en bra rygg och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

I övrigt så har nummer 7 Clean Cash en del anhängare. Hon har gjort det bra och har tagit två raka segrar men hon är ovan med voltstart fast om hon kan kliva iväg bra från springspåret här så borde hon kunna slinka ner i en vettig position men jag håller min vinnare som strået vassare.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

6 American Hill
Mantorp lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip