Det är V64 tävlingar ifrån Halmstad ikväll. I lopp 8 spelar jag att nummer 10 Arvid S.H. vinner loppet.

Arvid S.H. var ute i Klass II finalen på Åby senast. Där fick han en invändig löpning innan han vreds ner på open stretchen men då slog han på en galopp istället och då var den dagen förstörd för det var en framskjuten placering som försvann i det läget.

Arvid S.H. hade innan det misslyckandet varit duktig. Han gjorde det bra i Klass II försöket på Halmstad för tre starter sedan när han kom in som tvåa endast slagen av Newport Beach.

Gången efter det så gick Arvid S.H. ett bra upplopp på Tingsryd och kom in som trea i ett lopp som vanns av Missing Tooma.

Arvid S.H. möter enklare motstånd här och kan han hålla ihop aktionen hela vägen nu så tror jag han kan bli svår att stå emot när attacken sätts in.

Visserligen är det bakspår för Arvid S.H. nu men distansen är lång. Han är stark och han tål att gå fram om det blir dåligt tempo på loppet och Fredrik Persson tror mycket på honom.

Balans och utrustning blir som vanligt för Arvid S.H. vilket innebär barfota fram samt öppet huvudlag och hybridvagn, säger Fredrik Persson

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Fireman Am som har årsdebuten avklarad. Han kom då med en positiv avslutning och kom in som trea i ett lopp där Upper Face vann från ledningen.

Fireman Am känns fin i träningen efteråt och han borde ha gått framåt med genomköraren i kroppen. Han är ingen raket ut fast han borde kunna hitta en någorlunda vettig position. Han tål distansen och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

I övrigt kan nummer 5 Global Annuity som har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara intressant. Han fick då en fin resa i rygg på ledaren och han avslutade positivt men åt Astronascente Zac som vann det loppet från ledningen fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen.

Global Annuity kan kliva iväg bra från start och gäller som spetsfavorit här. Från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

10 Arvid S.H.
Halmstad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 4.50 bet365

This is the stats tab
This is the post tip