Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 15 Atlas Eagra vinner loppet.

Atlas Eagra strulade det för senast när han galopperade men han gick sedan en bra upphämtning efter den och räddade fjärdeplatsen bakom vinnande Zooropa.

Med en lyckad start från springspåret här så borde Hanna Olofsson som kör Atlas Eagra kunna hitta ner i en vettig position och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten när man väljer att sätta in slutstöten.

Den dryga distansen har Atlas Eagra tävlat på en gång tidigare och då blev det också seger. Vinterbana trivs han även mycket bra på där han har fem segrar på nio starter på svensk mark.

Atlas Eagra är en femårig valack som tränas av Hanna Olofsson. Han har startat 22 gånger tidigare med sex segrar som resultat och han har även varit topp tre i 59 % av loppen och strular det inte för mycket med positionerna och blir för långt fram så tror jag han har god chans att plocka en ny seger.

Atlas Eagra kommer att tävla med ett helstängt huvudlag med hål och i en vanlig vagn som senast meddelar Hanna Olofsson.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Boogiewoogie Laday som har vunnit sju av tolv starter hittills. Han tröttnade lite när han fick gå i tredjespår under slutvarvet senast.

Motståndet nu är bra och han är ute över den dryga distansen för första gången men han är mer stark än snabb så jag tror att det borde vara en fördel och från ett trevligt startspår så kan han få en fin löpning och då kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Peppe Roc som har gjort två bra insatser på slutet.

Spår två i volten för Peppe Roc innebär en viss galopprisk men om han kan klara av det momentet så kan han få ett bra lopp i ledningen efter en bit om han skulle komma dit men det är inte nödvändigt att gå i spets för han klarar även dödens om det skulle bli aktuellt så oavsett så kan han bli att räkna med här men jag tror att min vinnare har större segerchans.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

15 Atlas Eagra
Boden lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip