Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 11 Aura S.L. vinner loppet.

Aura S.L. svarade för en strålande insats när hon vann väldigt enkelt med med tussarna oryckta senast.

Aura S.L. satt då i tredje utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så knäckte hon Mahma Lane som satt ett hack längre fram på ett bra vis.

Voltstart är väl kanske ingen fördel men hon klarade det i den senaste starten så om hon kliver iväg i rätt gångart så tror jag Aura S.L. blir svår att stå emot över upploppet om Adrian Kolgjini kan servera henne en fin löpning.

Aura S.L. är ett nyblivet fyraårigt sto som har gjort fem starter tidigare för Jerry Riordan. Tre vinster samt en andraplats och ett galoppmisslyckande har det blivit hittills.

Aura S.L. är både stark och snabb och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så strular det inte för mycket med positionerna så tror jag hon har god chans att plocka ytterligare en seger.

Aura S.L. kommer att tävla med ett öppet huvudlag samt i en vanlig vagn som senast, säger Jerry Riordan.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Valkyria Bob som är snabb iväg och Erik Adielsson brukar träffa bra från springspår.

Med en lyckad start här så kan Valkyria Bob leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror inte hon kan stå emot Aura S.L. den sista biten.

En annan motståndare till Aura S.L. är nummer 7 Dropluggage Racing som var riktigt fin vid vinsten i comebacken näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sig kort efter start.

Felfri nu så kan Dropluggage Racing få en bra start och här kanske hon kan hitta ner i vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan hon vara spännande med en eventuell lucka till slut fast hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

11 Aura S.L.
Jägersro lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip