Dagens rek är till Kalmar lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 6 Aura S.L. är topp tre i loppet.

Aura S.L. har inte startat sedan hon segrade i finalen av Diamantstoet på Solvalla för tre månader sedan men Jerry Riordans hästar brukar gå bra direkt efter vila.

I den senaste starten så tog Aura S.L. över ledningen med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så höll hon undan för Rapide Cash till seger.

Aura S.L. är inte helt att lita på men hon har tagit fyra segrar och en andraplats på sju starter hon har gjort på svensk mark så felfri nu tror jag hon är långt framme.

Aura S.L. har galopperat vid ett par tillfällen med men då har det varit voltstart och då har hon inte fungerat i starten så när det nu är autostart så tror jag hon kliver iväg i rätt gångart och då tror jag på god chans att hon är sämst trea i mål.

När Aura S.L. nu återkommer på tävlingsbanan så kan hon bli svår att stå emot om Johan Untersteiner kan hitta en bra position eventuellt i ledningen efter en bit men blir det inte spets så tål hon att göra en del grovjobb om det skulle behövas.

Den långa distansen borde Aura S.L. klara även om hon inte varit ute på den i Sverige tidigare. Hon är anmäld med skor runt om och en vanlig vagn.

Den värsta motståndaren till Aura S.L. anser jag vara nummer 7 Love Håleryd som kommer till den här starten med två raka segrar. Båda dessa är tagna över aktuell distans.

Love Håleryd tog hand om ledningen och fick bestämma och vann sedan säkert senast. Han är kvick iväg så här tror jag att Peter Untersteiner provar mot ledningen och skulle han nå spets smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner.

Love Håleryd är dock inte beroende av att gå i ledningen för han satt i andra utvändigt innan han attackerade vid vinsten näst senast så löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme igen.

I övrigt kan nummer 9 Zizou som var väldigt duktig vid vinsten näst senast vara aktuell.

Senast så landade Zizou i dödens och orkade inte riktigt hela vägen. Hittar Veijo Heiskanen rätt ryggar under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Aura S.L.
Kalmar lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.70 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip