Dagens rek är till Bjerke lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Bad Nite Call Saul är topp tre i loppet.

Den norske topptränaren Trond Andersen har gått ut och sagt att Bad Nite Call Saul är stallets bästa chans under lördagen och hästen kommer hit med fyra raka segrar i bagaget varav de tre senaste från spets och som jag ser det så är det stor chans att han håller upp ledningen här och kan då bli svår att plocka ner för övriga ekipage och jag tror att han har goda möjligheter att vara sämst trea i mål om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Senaste starten för Bad Nite Call Saul var i början av oktober och då kördes han till spets efter 200 meter och vann enkelt över 1640 meter och att det är lite längre distans här med 2100 meter kanske inte är en fördel nu men jag tror att Kristian Malmin som kör denna fyraåriga hingst som har varit på plats i 9 av sina 20 tidigare starter till en framskjuten placering igen.

Bad Nite Call Saul kommer tävla med skor runt om samt i en vanlig vagn och ett helstängt huvudlag som tidigare meddelar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 4 Crackajack som var med i det norska Derbyt men fick inget med sig där när han fastnade i ryggen på en häst som var sjuk för dagen men har varit fin på sistone via två raka segrar och ska tävla barfota runt om och i jänkarvagn nu och han kan öppna bra och borde få en fin position här.

En annan motståndare till Bad Nite Call Saul här är nummer 12 Global Raceway men utgångsläget drar möjligheterna men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar under slutrundan.

1 Bad Nite Call Saul
Bjerke lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2.20 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip