Dagens rek är till Gävle lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Bon Ego är topp tre i loppet.

Bon Ego har gått väldigt bra för Björn Röcklinger med fyra vinster på åtta starter i den nya regin och hon ståtar nu med tre raka segrar.

I de två senaste loppen har Bon Ego tävlat utan skor vilket har blivit ett lyft. Efter två raka segrar från ledningen visade hon senast att hon kan vinna från kön också när hon gick med i ryggar med 800 meter kvar av loppet och via en vass avslutning så var hon först i mål.

Det är tufft motstånd för Bon Ego nu men så fin som hon var vid vinsten i finalen av Diamantstoet på Solvalla senast så tror jag hon kan bli att räkna med även här om det inte strular för mycket med positionerna.

Kan Ulf Eriksson som kör Bon Ego hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet här så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet och då tror jag hon har god chans att vara sämst trea i mål.

Den värsta motståndaren till Bon Ego är nummer 9 Kavata Käll som har visat att formen är på topp och hon kommer med två raka segrar.

Kan Kavata Käll få smyga med i ryggar så har hon en vass speed som biter bra till slut och då kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

En annan motståndare till Bon Ego är nummer 7 Linda's Girl som var nära att vinna senast. Hon fick göra jobbet på egen hand under slutvarvet då men hon fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Fame Boko då.

Linda’s Girl kan öppna fort och hon kanske kan nå ledningen i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge fast hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Bon Ego
Gävle lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.90 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip