Dagens rek är till Visby lopp 8 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Booze Of Mine är topp tre i loppet.

Booze Of Mine kommer från en övertygande seger efter att ha travat utvändigt ledaren så plockade han ner sitt motstånd via 15,3 sista varvet och han var klart förbättrad på barfotabalansen då han vann tämligen okörd.

Det här är ett spårtrappa lopp och utgångsläget med spår 9 för Booze Of Mine är bra så om Claes Sjöström som kör hästen kan slinka igenom fint och kan servera honom en bra löpning så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål här.

Trots att Booze Of Mine bara är tre år och möter äldre hästar så är han i en låg klass fortfarande och det är den som Claes Sjöström och tränare Henrik Hoffman har mest känsla för i hela V86-omgången.

Booze Of Mine har varit lite rullig i stilen tidigare och har tävlat med dubbla tåvikter samt boots och järnskor. Senast så travade han utan skor men hade kvar tåvikter och boots och det föll väl ut då det blev en förbättrad aktion så man fortsätter så även den här gången meddelar man från stallet.

Booze Of Mine är en treårig hingst som endast har gjort 5 starter hittills. På dessa har har det blivit en seger och en andraplats men även två galopper fast felfri här så tror jag han blir att räkna med över upploppet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Matilda Cash som inledde karriären med två raka galoppmisslyckanden men hon skötte sig senast och då blev det en klar seger från spets.

Nu är det debut bakom bilen för Matilda Cash och om Conrad Lugauer som kör hästen kan få en bra start så kanske det kan bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet och hon kan leda loppet länge.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Llama Tooma som vann direkt i debuten på svensk mark senast. Han har öppnat bra i Estland tidigare men det är inte säkert att det blir ledningen ändå fast om Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta loss så kan han duga en mot det här gänget.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Booze Of Mine
Visby lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip