Dagens rek är till Bollnäs lopp 8 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 12 Brenne Järven är topp tre i loppet.

Brenne Järven kommer till den här starten med toppform och två raka segrar i raden. Kan Jörgen Westholm servera honom en fin löpning så tror jag det kan bli en framskjuten placering igen.

Brenne Järven stod för en mycket rejäl prestation senast då han gjorde hela sista varvet först i tredjespår och han kunde ändå stå emot angreppen till en knapp seger via 26 tempo sista varvet.

Brenne Järven känns fortsatt fin i träningen meddelar man från stallet och han bör ses med chans även här och då tror jag att han har en god möjlighet att vara sämst trea i mål.

Brenne Järven gick barfota bak senast och det kan vara lite minus att han måste gå med skor på alla hovarna den här gången.

Den värsta motståndaren till Brenne Järven anser jag vara nummer 15 Demex som var knappt slagen som tvåa i ett V75 lopp som vanns av Vertigo Knekten senast.

Här kliver Demex ner i klass och kan Åke Svanstedt som kör hästen den här gången få en fin start från springspåret här så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och då kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till Brenne Järven är nummer 10 Hammars Blixt som har visat gryende form på sistone.

Hammars Blixt gör nu en av karriärens sista starter innan han faller för åldersstrecket och han förstärks med Ulf Ohlsson i sulkyn nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme här.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

12 Brenne Järven
Bollnäs lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip