Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Cameron Dream vinner loppet.

Cameron Dream har gjort en start i ny regi för Björn Goop och var då helt okej i spåren efter att ha fått göra mycket grovjobb under slutrundan som trea i ett lopp som Coogan vann. Med den genomköraren i kroppen nu så tror jag på en klart förbättrad insats här.

Här tror jag att Cameron Dream kan få ta över ledningen av stallkamraten Shorthanded Jag i ett tidigt skede och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage men han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Stall Goop har tre hästar med i loppet och den hetaste chansen är Cameron Dream som känns bra i jobben meddelar man från stallet. Det blir barfota runt om precis som senast.

Cameron Dream är en sjuårig valack som har gjort många bra lopp i tidigare regi för Martin P Djuse. Han har vunnit 11 av karriärens 53 tidigare starter och ikväll tror jag att den första segern i den nya regi kommer.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 10 Mellby Drake som vann mot ett billigt motstånd i ett P21 lopp senast och om inte startspåret här blir problematiskt och om Robert Bergh kan servera honom en bra löpning så kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Shorthanded Jag som har ett smaskigt utgångsläge och kan få en fin resa i rygg på min vinnare här och kan då lifta med till en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud. Barfota runt om nu kan ge en extra växel över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Cameron Dream
Solvalla lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.40 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip