Dagens rek är till Bjerke lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Catherine’s Chevy vinner loppet.

Catherine’s Chevy som imponerade stort vid vinsten i försöket senast när han efter en tung inledning på loppet tryckte sig till spets med 1200 meter kvar av loppet och vann sedan i överlägsen stil och jag tror att Eirik Höitomt som kör hästen håller upp ledningen här och i den positionen så blir han svårslagen för det är en position hästen trivs i då det blivit 8 vinster på 8 försök han gått i spets men skulle han bli överflyglad så tror jag Eirik snirklar sig ut och kör fram tidigt. Det blir barfota fram samt bike och ett öppet huvudlag precis som senast meddelar Henry Rorgemoen som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 11 Stoletheshow som har slagit min vinnare tidigare men från ett risigt utgångsläge här så tror jag han få svårt att plocka ner min vinnare men han spurtade fint till en tredjeplats i sitt försök så formen sitter där.

2 Noble Superb är en annan motståndare till min vinnare som imponerade i sitt försök när han vann relativt enkelt trots ett lopp dödens men om han får trava i dödens här så tror jag inte han räcker till vinst.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 Catherine’s Chevy
Bjerke lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip