Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Corroded är topp tre i loppet.

Corroded spurtade bra för tre starter sedan via 10 tempo sista 800 meterna men han fick inte tag i vinnande Copaca Banana utan fick nöja sig med andraplatsen då. Gången efter det så startade han i Boden och då slutade det med en startgalopp men då var det voltstart. Han kördes till ledningen med 1350 meter kvar av loppet senast och han gick undan till seger via 12 tempo sista 800 meterna och då var det autostart istället.

Robert Bergh som tränar har bra form på stallet och Corroded kan öppna bra och han kanske kan trycka sig till spets efter en bit här och skulle så bli fallet så kan han rinna undan i ledningen om han skulle få bestämma en del i täten men oavsett så har han bra chans att vara sämst trea i mål från ett bra utgångsläge här.

Corroded har varit lite ojämn i sina prestationer tidigare men han har startat 38 gånger i karriären och han har varit på plats i 47 % av dessa och felfri här så tror jag på en framskjuten placering igen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Pablo Andover som fick hård press i ledningen senast och han höll bra till tredjeplatsen bakom vinnande Flash Håleryd då. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till omgående även om det inte skulle bli någon ledning här för han går bra med ett lopp i ryggar med och han ska räknas tidigt här.

En annan motståndare till Corroded är nummer 5 Ferry Boko som har mycket fin form och han vann säkert i senaste starten. Den gången var det Carl Johan Jepson upp i sulkyn för första gången och den kusken tar plats i vagnen även ikväll och löser det sig med positionerna här så kan han vara långt framme här.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Corroded
Eskilstuna lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.95 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip