Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Dallas As är topp tre i loppet.

Dallas As startade så sent som i torsdags och slutade då tvåa bakom vinnande Appaloosa och formen nu är bra och täta starter ska inte vara något bekymmer här och om det löser sig med positionerna här så kan det vara läge för första segern i karriären nu.

Dallas As är ett treårigt sto som tränas av Robert Bergh och hon har på sina 11 tidigare starter varit på plats i 64% av dessa och om Kim Eriksson som kör hästen kan komma igenom bra från bakspåret här så tror jag det kan bli en topp tre placering på nytt.

Dallas As kommer att tävla barfota runt om samt i en vanlig sulky och med ett halvstängt huvudlag meddelar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 3 Kasper Trot som avslutade bra senast från ett svårt utgångsläge men står betydligt bättre till nu och det troliga är att Björn Goop laddar mot ledningen och om han skulle komma till spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han leda loppet länge och kan bli svårslagen här.

En annan motståndare till Dallas As är nummer 10 Spotlight Brodde som avslutade godkänt senast men var ändå chanslös att rå på vinnande Attaboy utan fick nöja sig med andraplatsen den gången men med de rätta ryggarna under slutrundan så kan det bli en framskjuten placering på nytt om det blir överpace på loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Dallas As
Färjestad lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.95 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip