Lopp 8 - 1640m auto.

I denna avdelningen måste man gilla 5 Dandit. Han vann på rejält sätt på Charlottenslund för fyra starter sedan. Efter det har han gjort tre starter på Jägersro utan att fått sätta nosen först. Men intrycksmässigt har han sett fin ut och för två starter sedan sprang han upp i vagn med halvvarvet till mål och i den senaste starten avslutade man bra via 13 sista 700m. Ikväll blir det amerikansk vagn och full laddning från start. Jag tror man sitter i ledningen efter en bit och därifrån är man hästen att slå. Just nu är Dandit streckad på 16% och jag tar ställning och singelspelar min idé till 3,65 på fasta marknaden som vinnare.

4 Laradja Vrijthout är ett spännande nyförvärv hos Conrad Lugauer. Detta är en sexåring som nu varit hos Conrad i några månader och har nu en bra uppgift på pappret. Från stallet meddelar man att inga vässande jobb har gjorts inför dagens start och med tanke på att man inte startat på fem månader finns en del frågetecken man vill ha svar på innan man kan gå rakt ur på honom.

7 Falm vann från ledningen på Åby för tre starter sedan, efter det har man startat två gånger och näst senast såg man inte som bäst ut. Dock studsade man tillbaka snabbt och gick bra på V75 i sin flegmatiska stil i den senaste starten. Formen är påväg upp igen och kapacitet samt kunnande finns.

För den som spelar V86 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

Lopp 8 - Jägersro
5 Dandit
Spel: Vinnare
Odds: 3,65
Bolag: LeoVegas & Unibet

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip