Speltips: Lopp 8: Diana Zet

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-07-23 20:54
Land: Sverige
Liga: Solvalla
Odds: 2.00
Tips: Vinnare
Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Diana Zet vinner loppet.

Diana Zet vann ett lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie senast. Första halvvarvet tillbringades i tredjespår och sen blev det dödens resten av vägen och när hon kopplade greppet med 200 meter kvar fanns det bara en häst på banan.

Gången innan det så gjorde Diana Zet en vass avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande Ring Of Fire och här tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen trycker sig till spets i ett tidigt skede och väl i ledningen så tror jag hon blir svårslagen här men hon är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

Diana Zet är ett treårigt sto som tränas av Daniel Redén. Hon har startat fyra gånger tidigare med två segrar samt en andraplats och en fjärdeplats som resultat. Hon travade 15,4 över aktuell distans senast och jag tror hon är mogen att rekordsänka den tiden en del här och klaffar det med positionerna så har hon en lämplig uppgift att ta en ny seger här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Margaretasjöhammar som har två segrar på två försök när hon har travat i ledningen och om Erik Adielsson som kör hästen skulle lyckas snuva min vinnare på ledningen så kan hon duga en bit mot det här gänget men jag håller min vinnare som strået vassare.

En annan motståndare till Diana Zet är nummer 8 Dior Ima som gav sig från ledningen senast men var sjuk då och hon har även blivit struken inför en tilltänkt start efteråt. Här har hon ett dåligt spår men om Mattias Djuse kan ge henne en bra resa så kan hon vara långt framme i comebacken här men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Diana Zet
Solvalla lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet
  Lopp 8: Diana Zet
Spela på Speltips Lopp 8: Diana Zet
DrTrav - 23 Juli 2019 - 15:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskoga - Södertälje
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.64
19:00  Vita Hästen - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 4,5 mål
1.60
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Onsdag 20/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 864 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming