Dagens rek är till Romme lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 11 Ella Victorystone vinner loppet.

Ella Victorystone är ett fyraårigt sto som tränas av Daniel Sélin. Hon har ännu ingen seger efter tolv starter för det har som bäst blivit en andraplats men ikväll tror jag det är läge för den första vinsten.

Ella Victorystone har varit ute inom V75 spelet i de två senaste starterna och hon har gjort det rätt bra.

Senast så blev det en invändig löpning för Ella Victorystone innan hon tog sig ut och höll farten bra till fjärdeplatsen bakom en överlägsen American Hill.

Nu är det en helt annan klass på motståndet och med en lyckad start från springspåret på tilläggsvolten för Ella Victorystone så tror jag hon kan hitta en fin position omgående och om Magnus A Djuse kan servera henne ett bra lopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Kan Ella Victorystone få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 14 Victoria Tilly som är lite ojämn i sina prestationer.

Victoria Tilly fick en elak tryckare i ledningen efter en bit fast hon hakade sedan på godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Frozen Queen senast.

Dåligt läge för Victoria Tilly nu men om det klaffar med löpningsförloppet och om Oskar J Andersson kan få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Livi Opal H.M. som tog karriärens första seger näst senast när hon fick bestämma i ledningen.

Gången efter det så gjorde Livi Opal H.M. bort sig med galopp men felfri nu så har hon läge för ledningen igen och skulle Paw Mahony som kör hästen få trolla bort en del av loppet i täten så kan hon ta ytterligare en seger.

I övrigt så har nummer 8 Bling Bling en del anhängare. Hon gjorde comeback i ett sjuhästarsfält senast och travade då i ledningen och fick bestämma och hon borde ha vunnit det loppet för att få godkänt men hon vek ner sig och blev bara tvåa bakom Fuel Burn.

Spår fyra i volten nu för Bling Bling är inte bra men vid felfri avgång så kan hon duga en bit mot det här gänget om Juha Siirtonen kan få till en bra styrning.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Ella Victorystone
Romme lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 3.50 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip