Dagens rek är till Halmstad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 First One In vinner loppet.

First One In gjorde det bra vid vinsten näst senast och gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Jägersro där han avslutade bra i skymundan till femteplatsen bakom vinnande Sunday Sonata.

Efter det så har First One In varit struken inför en tilltänkt start för en hovböld för ett par veckor sedan men när han nu kommer ut till start igen så tror jag han är i god författning igen.

Från springspår på tilläggsvolten här så kan det med en lyckad start bära av till ledningen för First One In och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

First One In har tränat bra och även om det gått ett tag sedan han startade tror jag på en bra prestation i comebacken här och kan Sören Boel som kör hästen få till en bra styrning så tror jag det räcker till seger.

First One In har tagit fem segrar i karriären på elva starter hittills och samtliga vinster är tagna i just Halmstad.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 Bastian som har gjort tre starter för Hanna Lähdekorpi utan att riktigt få till det.

Bastian visade gott kunnande i tidigare regi för Mattias Djuse och han kan bättre än vad han har visat på slutet och nu har han det andra springspåret här så löser det sig med positionerna så har han en bra avslutning och kan bli farlig den sista biten.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Twins Zaack som inte har startat sedan början på januari.

Den långa distansen är passande för Twins Zaack och med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har han en bra avslutning fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 First One In
Halmstad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip