Dagens rek är till Dannero lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 7 Heading Reference vinner loppet.

Heading Reference hade radat upp bra prestationer innan han fick full utdelning i ett försök i Silverdivisionen i Gävle den förra månaden.

Heading Reference fick då en perfekt resa i andra utvändigt innan Viking Brodde som satt i dödens tryckte till på ledaren och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. In på upploppet så gick han i närkamp med den nya ledaren och kort före mål så slog han sig förbi till en knapp seger.

Det är några bra hästar med här men det är inte alls lika tufft motstånd som senast. Springspår nu för Heading Refenence så det är inte omöjligt att det kan bli ledningen här. Han är dock inte beroende av spets för att han ska ses med en god segerchans här.

Näst senast så satt Heading Reference fast med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Malkin. Gången innan det var Lamino för tuff så han fick nöja sig med andrapriset bakom denne.

Heading Reference har inte haft springspår sedan september 2018 och den gången så spetsade han. Han är väl kanske lite vassare i jänkarvagnen som han tävlade med vid vinsten senast och nu är han anmäld med en vanlig vagn men jag tror att han gör ett bra lopp på nytt och är med och utmanar om segern här.

Det har gått ett par veckor sedan det senaste loppet för Heading Reference men det här loppet kommer fint inför stundande V75 final på Bergsåker kommande helg. Löper han upp till det han visade senast så tror jag det räcker långt här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 1 Donners Am som höll starkt från utvändigt om ledaren till tredjeplatsen bakom Sign Me Up Too i ett lopp under sadel näst senast.

Gången efter det så tog Donners Am över ledningen efter ett drygt halvvarv. Från spets så höll han bra men OnTrack He's Black var för tuff att stå emot så han fick nöja sig med andraplatsen.

Läget är trevligt och Donners Am kan öppna kvickt och distansen passar så får han ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit här.

I övrigt kan 11 Going For Gold Zaz som har gjort en stark comeback i år vara intressant. Han kom med en stark avslutning och satte nosen först till seger i årsdebuten för tre starter sedan.

Gången efter det så satt Going For Gold Zaz en bit ner i kön men fullföljde okej som femma i ett lopp som vanns av Queer Fish. Senast så travade han i rygg på Antonio Tabac och han hängde med väldigt bra till andraplatsen.

Här har Going For Gold Zaz 20 meters tillägg men får han gå med i en vettig rygg under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli att räkna med över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Heading Reference
Dannero lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 3.45 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip