Dagens rek är till Halmstad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 14 Illuminati vinner loppet

Illuminati satt långt ner i kön senast men han gick sedan en mycket stark slutrunda fast han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Harran Boko.

Illuminati får inte alltid travet att fungera fullt ut men med ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han är stark och trots dubbla tillägg att hämta in här jämfört med hästarna på startvolten så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Inga ändringar är aktuella för Illuminati utan det blir barfota runt om samt ett helstängt huvudlag och vanlig vagn meddelar man från stall Joakim Lövgren

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 12 Stand By Ken som var ute i ett V75 lopp på Åby senast och sköt då till rätt bra över upploppet och nådde fjärdjeplatsen bakom vinnande Kennedy.

Kan Johan Untersteiner som kör Stand By Ken hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till Illuminati är nummer 5 Kicki Lagö som gjorde det bra när hon vann från spets näst senast. Gången efter det så blev det galopp så hon är inte att lita på.

Kan Marc Elias som kör Kicki Lagö nå ledningen i ett tidigt skede här och dra i ett jämnt hårt tempo för att göra det tufft för tilläggshästarna så kan hon leda loppet länge men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

14 Illuminati
Halmstad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip