Dagens rek är till Romme lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 It's Showtime Zaz vinner loppet.

It's Showtime Zaz gjorde ett bra lopp sist men kunde inte rå på Exclamation Mark som var mycket duktig trots en vass avslutning via 10,8 sista varvet. Här tror jag att Nicklas Westerholm kommer att försöka komma till spets i ett tidigt skede och skulle han lyckas med det så är mycket vunnet och skulle det bli så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage men han kan vinna loppet även från andra positioner.

Vid vinsten för tre starter sedan var It's Showtime Zaz riktigt läcker att skåda när han satt i sjätte ytter och gick på med 1200 meter kvar av loppet och tog sedan över ledningen med 400 meter kvar och vann i en överlägsen stil via 11 tempo sista 800 meterna.

It's Showtime Zaz är en sexårig valack som har vunnit 10 av sina 26 tidigare starter och han har varit på pallen i 58 % av loppen så det är en häst som ofta är med i den främre träffen och om det löser sig med positionerna här så kan det räcka långt här.

Nicklas Westerholms häst ska ut i V75-final på Åby nästa helg men jag tror att It's Showtime Zaz kommer få en rejäl genomkörare här och jag tror att han har goda möjligheter vinna det här loppet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 11 Perfect Dynamite som kommer med två raka galoppmisslyckanden i raden men om han är felfri nu och om Ante Lisell kan servera hästen en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här.

Perfect Dynamite kommer att tävla i en vanlig vagn till skillnad mot på sistone då det varit jänkarvagn samt med ett öppet huvudlag som senast meddelar Ante Lisell.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Bobo som avslutade godkänt fram till andraplatsen bakom vinnande Havbergs Knight senast och har ett bra utgångsläge här men jag tror inte han räcker till vinst och han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 It's Showtime Zaz
Romme lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip