Dagens rek är till Bollnäs lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 6 Jaguar Dream vinner loppet.

Jaguar Dream är härdad i tuffa gäng och avslutade fjolårssäsongen med att vara fyra i Breeders Crown-finalen. I årsdebuten senast så avslutade han bra via 10 tempo sista 800 meterna till tredjeplatsen bakom vinnande Evaluate.

I detta lilla fält med endast sex motståndare så tror jag att Claes Sjöström som kör hästen söker sig framåt i ett tidigt skede och då tror jag han blir släppt till ledningen och skulle så bli fallet är mycket vunnet även om den långa distansen knappast är en fördel men kommer han till ledningen smärtfritt så kan han få dämpa tempot där framme och kan bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

Jaguar Dream ska ut i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla 7 maj och det här loppet låg bra i planeringen men eftersom det är en spårtrappa trodde man inte på ett sånt här bra utgångsläge utan trodde att han skulle få inleda i andra eller tredje ledet så det är positivt med så få motståndare. Han kändes så bra med skor senast så det blir samma igen rapporterar Claes Sjöström.

Den värsta motståndaren anser jag vara nummer 4 Frenchnorwegian Id som gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Hill Street senast och från det här läget så kan han bli att räkna med över den långa distansen här då han är mer stark än snabb.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Cesar F.C. som är kvick ut och kan nå ledningen initialt men då det är debut över lång distans så tror jag att man nöjer sig med en ryggresa och släpper till Jaguar Dream och kan då bli farlig från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Jaguar Dream
Bollnäs lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip