Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Lexington Tooma vinner loppet.

Lexington Tooma är en bra häst som travade en 15-tid som trea näst senast bakom vinnande Crazy First Love och gången efter det så fick han endast ge sig för kapabla Amour Amour.

Ove A Lindqvist som kör Lexington Tooma sänder troligen framåt i ett tidigt skede och det är inte omöjligt att det kan bli spets efter en bit men annars så tål han att göra en del grovjobb och mot enklare motstånd nu än vad han är van vid så tror jag han vinner det här loppet.

Lexington Tooma står med 20 meters tillägg här men då både nummer 6 och 7 har blivit strukna så tror jag att det kan bli en hygglig start och jag tror han är starkast i det här gänget.

Lexington Tooma kommer tävla med samma utrustning som tidigare så det blir vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar Carl-Evert Johansson.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Finsweden som endast har gjort tre starter hittills och han vann i debuten när han tog över ledningen efter 600 meter och vann sedan säkert men efter det har det blivit två raka galoppmisslyckanden men om Mika Forss kan få iväg hästen i trav här så kan det bli tidig ledning och då kan det räcka en bit här men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Conrads Gregor som har ett bra utgångsläge här men han är lite trång i gången och isbana med brodd oroar en del men normalt sett så ska han klara av det och då kan det räcka till en placering i den främre träffen.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

9 Lexington Tooma
Boden lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip