Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Lexus Dream är topp tre i loppet.

Lexus Dream visade sist han besökte Sverige i årets Sweden Cup under Elitloppshelgen i slutet på maj att han är väldigt kvick iväg bakom bilen. Han höll då upp ledningen från innerspåret i försöket och gick sedan undan till seger före en bra avslutande Pastore Bob.

Med en lyckad start här är det inte omöjligt att Ari Moilanen som kör hästen kan nå ledningen initialt och om han sedan väljer att köra i den positionen eller släppa till den klara favoriten så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål här.

Skulle Lexus Dream inte nå ledningen inledningsvis så tror jag ändå att han kan ta en av de tre främsta placeringarna i det här loppet.

Lexus Dream är en femårig valack som tränas av Markku Nieminen. Han har startat 17 gånger i år med 7 segrar som resultat. Han har även varit topp tre i 60 % av sina starter hittills så med en fin resa i den främre träffen så tror jag att de siffrorna kan förbättras ytterligare här.

Den värsta motståndaren till Lexus Dream är nummer 3 Milligan’s School som är fältets bästa häst och han ska ha en bra möjlighet att ta en ny seger här.

Milligan’s School har fyra vinster på de fem senaste starterna och här kan det vara så enkelt att han blir släppt till ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över fast han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

En annan motståndare till Lexus Dream är nummer 2 Star Advisor Joli som också är mycket kvick den första biten och kan få en fin löpning där framme.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Lexus Dream
Solvalla lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip