Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Loveexplosion H.C. vinner loppet.

Loveexplosion H.C. höll fullt godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Riva Renn på Axevalla i comebacken näst senast. Han var rätt tunt jobbad inför den starten.

Gången efter det så satt Loveexplosion H.C. i fjärde utvändigt innan han blev störd till galopp på den sista bortre långsidan men han kom tillbaka storstilat och levererade en mycket vass avslutning och var inte långt ifrån segern men nu fick han nöja sig med andraplatsen bakom Benjamin S.H. som var först i mål.

Loveexplosion H.C. är stabil i voltstart och bäst när han få attackera bakifrån så läget här är bra så får han gå med i en vettig rygg så tror jag han blir han svår att stå emot över upploppet när Christoffer Eriksson väljer att sätta in slutstöten. Han tål även att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan om det skulle behövas.

Loveexplosion H.C. är en femårig valack som tränas av Christoffer Eriksson. Han har startat 22 gånger hittills och 5 vinster har det blivit men han har även varit topp tre i hälften av loppen han har gjort och klaffar det med löpningsförloppet så tror jag han nyper en ny seger ikväll.

Loveexplosion H.C. brukar tävla i en hybridvagn men nu när det är voltstart så kanske det blir en vanlig vagn istället. I övrigt blir det barfota runt om och öppet huvudlag som senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Paulino som har gjort två starter i ny regi för Robert Bergh.

Det blev en femteplats i debuten för Paulino men senast kom den första segern sedan han kommit till ledningen efter 700 meter och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis.

Klarar Paulino ett snävt spår i volten här så kanske han kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

I övrigt kan nummer 7 Undigious Diamant som är ensam på springspår nu sedan nummer 6 Evan Williams Sisu har blivit struken vara intressant.

Undigious Diamant har årsdebuten avklarad och gick då okej som tvåa bakom Rally Gunnar som vann det loppet.

Med lopp i kroppen nu så kan Undigious Diamant vara vassare nu och med en lyckad start från springspåret här så kanske han kan ramla ner i en vettig position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här men jag tror mer på min vinnare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Loveexplosion H.C.
Jägersro lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip