Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 14 Lucky Cloud är topp tre i loppet.

14 Lucky Cloud är en segervan häst som har vunnit 7 av årets 17 starter och han har även fyra stycken andraplatser vilket är mycket bra jobbat. Senast han gästade Sverige i april så rundade han sitt motstånd från spår 13.

I den senaste starten i Joensuu så tog Lucky Cloud hand om ledningen och höll sedan duktigt till andraplatsen på en tung bana. Från tränarhåll så meddelar man att han har minst samma form som han hade när han vann i Boden i våras.

Med en offensiv Ove A Lindqvist i vagnen här så tror jag han har god chans att runda det här gänget till en ny seger men om han inte hinner fram till seger så tror jag han ska lösa en topp tre placering.

Lucky Cloud tävlar med skor med broddar och samma utrustningar som tidigare meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till Lucky Cloud anser jag vara nummer 15 Gaius F. som kvalificerade sig för Klass II finalen på Solvalla där han mest hängde med på innerspår och slutade sexa senast.

Klaffar det med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller Gaius F. många hästar till slut,

En annan motståndare till Lucky Cloud är nummer 8 Going Above som höll klart godkänt från dödens senast.

Going Above kan lägga iväg rätt bra från start så trots ett spår långt ut här så tror jag han laddas mot ledningen och skulle han hitta till spets smärtfritt så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

14 Lucky Cloud
Boden lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2.25 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip