Dagens rek är till Halmstad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Magic Happens är topp tre i loppet.

Magic Happens kommer med en färsk seger i raden när han vann ett lopp över lång distans på Jägersro. Från ett bra spår här så kan Peter Untersteiner som kör hästen få en fin resa och han kan då duga en bit mot det här gänget.

Allt ser bra ut med Magic Happens efter senast och han behåller sin fina form och man tror från stallet att han kommer att göra ett bra lopp idag igen.

Magic Happens kommer att tävla med ett norskt huvudlag samt barfota fram och i en jänkarvagn som senast meddelar Peter Untersteiner.

Magic Happens är en sexårig valack som har startat 39 gånger tidigare. På dessa så har det blivit 7 stycken segrar och han har även varit topp tre i 49 % av loppen. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få en fin löpning och kan då förbättra den statistiken.

Den värsta motståndaren till Magic Happens anser jag vara nummer 7 Alpha Peak som kommer till start med fyra raka segrar från Danmark i raden och trots ett spår långt ut här så tror jag att han kan göra sig gällande även på svensk mark här.

Senast gick Alpha Peak barfota fram fast den här gången blir det barfota runt om meddelar Steen Juul.

En annan motståndare till Magic Happens är nummer 3 Jefferson Dotcom som fick ge sig kort före mål när han blev avslagen av Everton från ledningen senast.

Jefferson Dotcom är kvick iväg och jag tror han sitter i ledningen på nytt och med det senaste loppet i kroppen så kan han vara ännu vassare den här gången så om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till seger den här gången.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Magic Happens
Halmstad lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip