Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Mamasan vinner loppet.

Mamasan kördes invändigt i ett V75 lopp på Åby senast men avslutade strålande på open stretchen fram till tredjeplatsen bakom vinnande Xanthis Coktail och Velvet Gio som blev tvåa den gången och hon har varit bra i varje start i tuffa gäng på slutet och för tre starter vann hon i säker stil inom V75 på Jägersro och näst senast så var hon duktig som tvåa bakom Global Trust i Bronsdivisionen på Färjestad.

Mamasan är snabb ut och tar hon sig till spets här så tror jag hon har en bra chans att leda hela vägen om hon slipper utstå alltför hård press under vägen även om hon har en bara en seger sedan treåringssäsongen och har förlorat de tre senaste gångerna hon körts i ledningen men på pappret ser det ut som en lämplig uppgift för Björn Goops uppsittning här.

Mamasan ser bra ut i träningen och hon kommer att troligen att göra ett bra lopp igen meddelar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Promo Kemp som tidigare var i träning hos Frode Hamre men gör nu debut i ny regi för Robert Bergh här och han kan öppna bra men jag tror han nöjer sig med rygg ledaren här och kan då bli farlig via open stretchen till slut från ett fint utgångsläge. Det blir troligen barfota runt om meddelar man från stallet.

Nummer 11 Legend Brodde är en annan motståndare till Mamasan här som är snabb från start och trivs i ledningen men dit kommer han inte nu så han är missgynnad av bakspåret men om Stefan Söderkvist kan komma igenom bra från det här utgångsläget och kan hitta bra ryggar under slutrundan så kan han bli farlig om det blir lite tempo på tillställningen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Mamasan
Åby lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip